line

ДОБРЕДОЈДОВТЕ!

Parking Thessaloniki Center

espaeng

Паркингот Ρarking Center работи во центарот на градот од 2010, во срцето на историскиот трговски центар на Солун, на улицата Mitropoleos 31-33, паралелно на плоштадот Аристотелус.
Ве очекуваме со цел да Ви пружиме најдобра, најпријателска, персонална и целосна услуга.

PARKING THESSALONIKI: Контакт

Паркинг центарот работи од понеделник до среда, од 07:00 до 23:00, четврток до Сабота 24hr, во недела од 00:00 до 23:00, а во недела 10:00 - 20:00, и празници е затворен, со услуга од искусен персонал, и по договор, со чување и постојано набљудување на возилата во затворен простор.

Contact Us
Your Name (*)
Please let us know your name.
Your Email (*)
Please let us know your email address.
Subject (*)
Please write a subject for your message.
Message (*)
Please let us know your message.
Captcha (*) Captcha
  Refresh
Invalid Input

    btn-1      btn-2       btn-3       btn-4

TOP