line

ДОБРЕДОЈДОВТЕ!

Parking Thessaloniki Center

espaeng

Паркингот Ρarking Center работи во центарот на градот од 2010, во срцето на историскиот трговски центар на Солун, на улицата Mitropoleos 31-33, паралелно на плоштадот Аристотелус.
Ве очекуваме со цел да Ви пружиме најдобра, најпријателска, персонална и целосна услуга.

PARKING THESSALONIKI: Преноќување

Преноќувањето е една специјална служба на Ρarking Center и се состои од паркирање и чување на Вашето возило во текот на целата ноќ, по договор со управата на службата, а со наплаќање на економичниот пакет, наместо плаќање по час.

    btn-1      btn-2       btn-3       btn-4

TOP