line

ДОБРЕДОЈДОВТЕ!

Parking Thessaloniki Center

espaeng

Паркингот Ρarking Center работи во центарот на градот од 2010, во срцето на историскиот трговски центар на Солун, на улицата Mitropoleos 31-33, паралелно на плоштадот Аристотелус.
Ве очекуваме со цел да Ви пружиме најдобра, најпријателска, персонална и целосна услуга.

PARKING THESSALONIKI: Ценовник

Освен тоа, на располагање Ви стојат и месечни паркинг места и претплатени карти за подолг временски период. Повеќе информации можете да добиете на Касата.

 

Ценовник

ПРВ ЧАС: 5€

ВТОР ЧАС: 2€

СЕКОЈ СЛЕДЕН ЧАС: 2€

ПРЕНОЌУВАЊЕ: ОД 18:00 ДО 12:00 

24 ЧАСА (24hr parking): 

    btn-1      btn-2       btn-3       btn-4

TOP