line

ДОБРЕДОЈДОВТЕ!

Parking Thessaloniki Center

espaeng

Паркингот Ρarking Center работи во центарот на градот од 2010, во срцето на историскиот трговски центар на Солун, на улицата Mitropoleos 31-33, паралелно на плоштадот Аристотелус.
Ве очекуваме со цел да Ви пружиме најдобра, најпријателска, персонална и целосна услуга.

PARKING THESSALONIKI: Безбедност

Паркингот Ρarking Center се состои од 2 ката, на кои постојат современи противпожарни средства и затворен систем за набљудување.

Пристапот во просториите на паркингот им е дозволен исклучиво на вработените, а не на трети лица.

За безбедноста на Вашите возила, во просториите се набљудуваат и снимаат сите движења на лица и возила. Работно време Паркинг центарот работи од понеделник до петок, од 07:00 до 23:00, во сабота од 08:00 до 20:00, а во недела и празници е затворен, со услуга од искусен персонал, и по договор, со чување и постојано набљудување на возилата во затворен простор.

    btn-1      btn-2       btn-3       btn-4

TOP