line

ДОБРЕДОЈДОВТЕ!

Parking Thessaloniki Center

espaeng

Паркингот Ρarking Center работи во центарот на градот од 2010, во срцето на историскиот трговски центар на Солун, на улицата Mitropoleos 31-33, паралелно на плоштадот Аристотелус.
Ве очекуваме со цел да Ви пружиме најдобра, најпријателска, персонална и целосна услуга.

PARKING THESSALONIKI: Warum Sie zu uns kommen sollten?

- Затоа што се наоѓаме во центарот на градот, од каде имате брз и директен пристап во пазарот, јавните служби и најпопуларните дневни и ноќни локали за забава во центарот.

- Затоа што кај нас, Вашето возило е безбедно и ќе биде безбедно во текот на целокупниот престој во паркингот.

    btn-1      btn-2       btn-3       btn-4

TOP